top of page

Litt om oss og hvem vi er i P4D


Poke4dayz begynte som ett ønske om å tilby Pokemon felleskapet i Norge ett fysisk sted å kunne komme til. Kjærlighet for Pokemon har vært stort i Norge i lang ting og har berørt livene til både de store og små i årevis. I 2016 Pokemon hobby-en, i alle dens former, opplevede en stor popularitets økning ved utslipp av den nye PokemonGO appen.

Allikevel var denne økningen ikke å skylde på bare PokemonGO, men også at kort spillet Pokemon slapp ut den nostalgi skappende serien Evolutions. Sist nevnte var en serie med Pokemon som ble trykket med samme kunst og i samme stil som de aller første pokemon kortene.

Etter dette, har mange individer funnet interessen igjen eller for første gang når det gjelder Pokemon tcg og alt det har å tilby.


 


Eier Nadeem Ah, også kjent som Nas, har vært en stor del av kort - samler delen av Pokemon hobby-en. Han har blitt kjent på både internasjonal og nasjonal basis gjennom forskjellige live sendinger, på Facebook og Youtube, der han åpner Pokemon pakker og bokser og deler gleden av Pokemon med sine seere.

I etterkant har Nas laget Poke4dayz som ett for individer som er interessert i Pokemon, mer spesifikt Pokemon tcg, men også andre tcg. Etter sin åpning har Poke4dayz utviklet seg til å bli ett sted som har fokus på andre TCG-er og pop-kultur, men som holder Pokemon som sin hovedfokus.

De andre TCG-ene som felleskapet har introdusert i sin portefølje er store navn som Digimon, Dragon Ball Z, Magic the Gathering og Flesh and Blood og andre mindre kjente TCG. På tross av butikken sin vekst og implementering av flere elementer innen pop-kultur, vil Poke4dayz sin hoved fokus forblir TCG.


 


Hva er TCG kan en lure? Akronymet står for trading card game på engelsk og er brukt for kort basert spill. Poke4dayz er ikke bare en butikk som tilbyr produkter innen de forskjellige TCG-ene, men også ett sted for de interesserte å komme å lære å spille, konkurrere i offisielle turnering, men også få potensiell støtte innen internasjonale turneringer.

TCG er også appellerende for samlerens hjerte i og med det kan finnes mye verdi i de forskjellige kortene og produktene. Verdien kan selvsagt være monetær eller nostalgisk, men hoveddrivkraften er kanskje primært sett monetær. Penger for vel verden til å snurre rundt, det er vel det de sier? Det flotte med TCG er allikevel dens evne til å tiltrekke seg diverse individer i alle aldre og fasonger, noe som skaper ett tett relasjon mellom alle som driver med hobby-en. Felleskap er hovedgrunnen for at Poke4dayz har sin hoved fokus på TCG.

Vi verdsetter mangfoldet mennesker vi ser komme gjennom våre dører med TCG og pop kultur som sin drivkraft. Noe av det flotte ved både samle og spille delene av TCG er hvordan både store og små elske og være like engasjert i en hobby.

Butikken vår befinner seg i Oslo, en av de mest etnisk mangfoldige by-ene i Norge. Dermed blir vi litt mer stolt når vi ser at for hver dag vi holder Poke4dayz dørene åpne, blir vår klientell mer og mer mangfoldig.


 


Vi i Poke4dayz ønsker ikke å være ett sted som bare tilbyr produkter, men også ett sted som er felleskap: støttende og skapende. Mennesker fra alle livets kanter er velkommen hos oss så lenge de deler kjærligheten for TCG og pop-kultur. Vi ønsker å skape ett trygt miljø for alle som ønsker å bruke P4D som sitt nerde-hjem. Vi ønsker deg velkommen og håper å se deg snart.

Mvh

P4D CREW

-

274 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page